Sprema se spektakularan film o Zlatanu Ibrahimoviću

Snimanje je već počelo

Sprema se spektakularan film o Zlatanu Ibrahimoviću

Edmir Škorić

Naredene godine bit će završen film o Zlatanu Ibrahimoviću.

Film je zasnovan na biografiji švedskog napadača "Ja sam Zlatan" i s nestrpljenjem se čeka da ugleda svjetlo dana. U filmu će biti predstavljena karijera, ali i život sjajnog golgetera koji danas igra u Milanu, a u bogatoj karijeri je nastupao za mnoge velike timove.

Život 39-godišnje zvijezde prikazat će se u scenariju Jakoba Beckmana i Davida Lagercrantza, a u režiji Jensa Sjogrena.

Zanimljivo da će u filmu Zlatan biti prikazan kao dječak i kao neko ko je već sazrio. Između ostalog čast da glume dobili su i albanski glumci Dominic Bajrakteri Andersson koji će igrati ulogu Ibre od 11. do 13. godine, dok je Granit Rushiti drugi glumac koji glumi Zlatana u periodu od 17. do 23. godine.

Snimanje je počelo u Švedskoj prije nekoliko sedmica, a završit će u Amsterdamu gdje je popularni Ibra stasao kao igrač. 

Top Komentari

SeoRusilac
Zanimljivo
5 0
user1602245913
****no iritantan lik.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi