Ibrahimović: Ja sam Zlatan i bez pobjede u svakoj utakmici, neuspjeh je dio uspjeha

Napustio Sanremo

Ibrahimović: Ja sam Zlatan i bez pobjede u svakoj utakmici, neuspjeh je dio uspjeha

E. Škorić

Milanov napadač Zlatan Ibrahimović (39) protekle je dane proveo u Sanremu na priznatom muzičkom festivalu.

Ibrahimović je povrijeđen i neće igrati ni večeras protiv Verone, ali je zato zabavljao publiku na festivalu, mada su mnogi postavljali pitanja zašto je uopće htio biti dio te predstave.

“Svi su znali Zlatana prije ovog festivala, pa zašto je Zlatan došao ovdje? Jer voli izazove, adrenalin. Ako se ne izazovete, ne možete pobijediti. Odigrao sam 945 utakmica u karijeri i pobijedio mnoge, ali ne sve. Osvojio sam 11 naslova, ali nekoliko i izgubio. Osvojio sam mnogo trofeja, ali neke nisam. Ja sam Zlatan i bez pobjede u svakoj utakmici. Zlatan sam i kada pobjeđujem i kada gubim. Postigao sam mnoge golove, a neke sam propustio, no vrlo malo", u svom je stilu kazao Ibra, dodavši:

"Neuspjeh nije suprotan od uspjeha, on je dio uspjeha. Ne raditi ništa je najveći neuspjeh svih. Ako Zlatan može da griješi,možete i vi. Najvažnijeje svakodnevno mijenjati stvari, truditi se, biti predan, ustrajan i koncetrisan. Na ovom sam festivalu samo da vam svima kažem da na svoj mali način možete da budete Zlatan. Hvala Italiji, mom drugom domu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi