"Čuo sam da ima leukemiju, ali nisam imao snage da ga nazovem"

Zlatan Ibrahimović o bolesti Siniše Mihajlovića

"Čuo sam da ima leukemiju, ali nisam imao snage da ga nazovem"

E. Škorić

Glavne zvijezde festivala u San Remu sinoć su bili Zlatan Ibrahimović i Siniša Mihajlović koji su svojim nastupom nasmijali sve.

Milanov napadač i trener Bologne u duetu su pjevali pjesmu "Io vagabundo" od grupe Nomadi, a također su na pozornici pričali o svom dugogodišnjem prijateljstvu.

Takđer je Miha zezao Ibrahimovića kako nikada nije osvojio Ligu prvaka, te je otkrio da je njihovo "poznanstvo" nastupilo nakon što ga je Ibra udario glavom u derbiju Juventus - Inter.

Mihajlović je govorio i o borbi s leukemijom, a onda je mikrofon u ruke uzeo 39-godišnji Šveđanin.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Kad sam saznao da ima leukemiju, nisam imao snage nazvati ga. Prošlo je nekoliko dana, nazvao sam ga i nisam mogao govoriti. Na kraju me uvjerio da će sve biti u redu. Bilo je to posebno iskustvo. Ponudio sam mu bilo kakvu pomoć, bio sam tu za njega", rekao je Ibrahimović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi