Ibrahimović dobio velike kritike: Povrijeđen je, a sa svoje jahte pravi opasne akrobacije

Skok na glavu iskusnog napadača

Ibrahimović dobio velike kritike: Povrijeđen je, a sa svoje jahte pravi opasne akrobacije

Endin Čaušević

Nakon odlične sezone u dresu Milana, Zlatan Ibrahimović, uživa na zasluženom odmoru.

Ibrahimović je trebao igrati na Evropskom prvenstvu sa Švedskom, ali se povrijedio u samom finišu sezone na utakmici između Juventusa i Milana.

Iako su se mnogi nadali da se radi od lakšoj povredi na kraju to nije bio slučaj. Ibra je bio primoran da propusti Euro i cilj mu je da što spremniji uđe u novu sezonu s Milanom.

Iskusni 39-godišnji napadač će i naredne sezone nositi dres Rossonera, ali zbog povrede koju je zadobio protiv Juventusa još uvijek nije sigurno da li će biti spreman za početak priprema.

Ibrahimović se trenutno sa svojom porodicom nalazi na odmoru gdje uživa na svojoj skupocjenoj jahti, a svakodnevno objavi neki video na drušvenim mrežama.

Tako je bilo i ovaj put jer je Ibra pokazao kako se zabavlja na odmoru, te izvodi akrobacije skakajući u more.

Oglasi

Međutim, navijačima Milana se ne sviđa što Ibrahimović rizikuje neku novu povredu skokovima s jahte jer se još nije oporavio ni od stare povrede.

Također, prije nekoliko dana izazvao je dosta pažnje kada je pokazao uz kakvu muziku uživa dok odmara.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Osim Osmana Hadžića, Ibrahimović je svjetskoj javnosti javnosti predstavio i hit Ace Lukasa "Pesma od bola".

Podsjećamo da je ranije uživao uz hit Nade Topčagić "Jutro je" i čini se da ni u jednom trenutku reprezentativac Švedske ne krije odakle dolazi i da su njegovi korijeni iz BiH.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

spectron
Ma ima se može se i sa jahte na 2 glave skakati :')
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti