Theo Hernandez je dao ludo obećanje ako Milan izbori Ligu prvaka, sada ga je i ispunio

Ispoštovao dogovor

Theo Hernandez je dao ludo obećanje ako Milan izbori Ligu prvaka, sada ga je i ispunio

E. Škorić

Ponajbolji igrač Milana u prošloj sezoni, Theo Hernandez, održao je obećanje, pa je ofarabao kosu.

Francuski lijevi bek briljirao je u dresu Milana i pokazao se kao jedan od ključnih igrača u momčadi koja je poslije dugo čekanja uspjela da se plasira u Ligu prvaka.

Upravo je Hernandez prije početka sezone obećao da će se ofarbati u boje Milana ukoliko uspiju da uđu u Ligu prvaka i sada je ispoštovao dogovoreno.

"Obećanja se moraju održati", napisao je Theo na svom Instagramu uz sliku svoje nove spektakularne frizure.

Ostaje da se vidi hoće li s novom frizurom Hernandez ući u novu sezonu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

On je 2019. godine za 21,5 miliona eura stigao iz Real Madrida, a u 45 nastupa prošle sezone dao je osam golova uz osam asistencija.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CQlpDXNL7l1/?utm_source=ig_embed&ig_rid=19aab42f-289e-4873-a9d7-e08fd0ad4d93[/instagram]

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi