"Imam 300 miliona na računu i vlastito ostrvo, ovo mi ne treba"
Foto - EPA

Joao Pedro o Zlatanu

"Imam 300 miliona na računu i vlastito ostrvo, ovo mi ne treba"

Midhat Šljivak

Zlatan Ibrahimović bio je istinska zvijezda MLS-a.

Švedski napadač odigrao dvije jako dobre sezone za LA Galaxy u Sjedinjenim Američkim Državama i često je zbog svojih poteza bio u centru pažnje.

Međutim, nije Ibra uvijek bio zadovoljan kolegama. Njegov nekadašnji saigrač Joao Pedro otkrio je da je Ibrahimović nakon poraza od Houston Dynama (3:2) 2018. godine bio izuzetno ljut.

"Na kraju utakmice nam je održao govor. Rekao je: Ako ste došli ovdje na plažu ili da prošetate Hollywoodom, samo to recite. Imam 300 miliona na računu, vlastito ostrvo i ovo mi zaista ne treba. Prvi koji mi kaže nešto ubit ću ga", prenosi Joao Pedro riječi Zlatana Ibrahimovića.

Ibrahimović je zabio 52 gola u 56 nastupa za LA Galaxy, a za sebe smatra da je najbolji igrač u historiji MLS-a.

"Radio sam nevjerovatne i perfektne stvari. Ne šalim se, smatram se najboljim fudbalerom u historiji MLS-a. Na ovaka način mogu igrati gdje god hoću, lagano", rekao je Ibrahimović.

Ibra je nakon kraće pauze odlučio da se vrati u Milan čiji je još uvijek član, ali se još uvijek ne zna šta će biti s njegove karijere u budućnosti.

Zlatan će uskoro napuniti 39 godina, ali nema dileme da još uvijek itekako može igrati na visokom nivou.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti