Zlatan Ibrahimović konačno prelomio i pristao na potpis
Foto - EPA

Ostaje u Milanu

Zlatan Ibrahimović konačno prelomio i pristao na potpis

M. Šljivak

Zlatan Ibrahimović i AC Milan dogovorili su nastavak saradnje.

Nakon višesedmičnih pregovora konačno je postignut dogovor o novom ugovoru i uskoro će biti zvanično objavljen produžetak saradnje.

Ibra će tako ostati član Milana do juna 2021. godine. U tom periodu će zaraditi ukupno sedam miliona eura i sada se čeka samo službena potvrda.

Zlatan će se u narednim danima pridružiti ostatku ekipe koja je u pogonu od ponedjeljka i započet će pripreme za novu sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ibrahimović je u Milan stigao u januaru. Njegov dolazak je preporodio tim koji je igrao zaista fantastično, a i Zlatan je bio sjajan, pa je u 20 utakmica zabio 11 golova i upisao je pest asistencija.

Vidjet ćemo kako će Rossoneri izgledati u novoj sezoni.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Aconcagua
Evo vam odmah prilike za novi clanak, skandalozni. Ibrahimovic u Milanu ostao zbog veze sa Dilettom!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi