Ibra bez milosti prema švedskim medijima: "Nisam tu što se zovem Zlatan Ibrahimović"

Vratio se u reprezentaciju

Ibra bez milosti prema švedskim medijima: "Nisam tu što se zovem Zlatan Ibrahimović"

Endin Čaušević

Zlatan Ibrahimović je odlučio da se nakon pet godina vrati u reprezentaciju Švedske.

Ibrahimović se od reprezentacije oprostio nakon Evropskog prvenstva 2016. godine, ali je pet godina kasnije odlučio da se vrati iako ima već 39 godina.

Iskusni napadač igra odlično u dresu Milana i našao se na spisku Jannea Anderssona za naredne mečeve Švedske.

Ibrahimović se oglasio nakon toga i poručio da na spisku nije jer se zove Zlatan Ibrahimović već što je zaslužio svojim igrama da bude tu. Švedski mediji su ranije pisali da je on tražio povratak u reprezentaciju, ali Zlatan je to sada demantovao.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Ne želim da budem pozivan zbog ono što sam prije ostvario u reprezentaciji već zbog onoga što mogu sada dati. Nisam igrač koji sam bio prije pet, deset, 15 ili 20 godina. Sada igram drugačije, ali na visokom nivou. Ne morate da se brinete, nisam na spisku zašto što se zove Zlatan Ibrahimović već sam tu zbog svoje forme i igara. Mislim da sam zaslužio ovaj poziv", poručio je Ibrahimović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi