Stigle prve prognoze koliko će Ibrahimović pauzirati

Povrijedio se protiv Napolija

Stigle prve prognoze koliko će Ibrahimović pauzirati

A. Čaušević

Zlatan Ibrahimović je nakon uvodnih osam kola Serije A postigao deset golova i prvi je strijelac italijanskog prvenstva.

Ibrahimović je bio i dvostruki strijelac u velikoj pobjedi Rossonera u gostima kod Napolija (1:3), ali je kraj meča dočekao na klupi jer je morao izaći.

Šveđanin bh. korijena se povrijedio u finišu pa je Daniele Bonera bio primoran da ga zamijeni.

Ibrahimović je danas bio izložen ljekarskim pregledima, a ustanovljeno je da se radi o povredi butnog mišića lijeve noge. Pauzirati će minimalno deset dana kada ga čekaju novi pregledi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ugledni Sky je izvjestio da bi u konačnici najbolji igrač Rossonera mogao pauzirati tri do četiri sedmice.

Tako će Milan sigurno bez Ibrahimovića biti u utakmicama protiv Lillea, Fiorentine i Celtica, a ne isključuje se mogućnost da broj utakmica koje će propustiti bude i veći.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Shik
Kao i obicno.Vratice se ranije nego sto prognoze govore.Toje Zlatan....
5 0
soccero
Steta..nije ni on robot, iako djeluje da jeste :D
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi