8

Komentari (8)

Zoilomas
Quo Vadis Aida?
Arnel925
Velika se buka digla radi pojedinca koji je htjeo da bude važan, uglavnom niko ga nije podržao kako čujem, ali niko nije na stadionu ni osudio njegove riječi (možda niko nije htjeo konflikt sa pojedincem). Sve u svemu previše je dobio medijske pažnje.
Zgembic
Nije problem sto je to on rekao nego sto tako misli njih 80% sto znaci nije pojedinac nego haman cjeli narod. E to je vec problem kad imas takvog komsiju.
Turgut2
Kako ti znas koliko njih misli tako? Ima tu neki procenat ali ima inkod bosnjaka budaletina i to dosta
Arnel925
Naravno da ima. Da ja u kojem slučaju igrač imao srpsko porijeklo i da se radovao da je njegova ekipa zabila gol protiv Zelje i Sarajeva. Ista reakcija bi bila iz loze od pojedinaca.
Baboisback
Cuj kod nas Bosnjaka??? Djikane
Baboisback
U tebe svi komentari protiv Bosnjaka. Providan si.
Baboisback
Sta zna smrdljivi cetnik sta je postovanje. Nije ga njegov krezavi nepismeni smrdljivi otac naucio tome.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.