Zlatan Ibrahimović stigao u Milano

Slijedi period samoizolacije

Zlatan Ibrahimović stigao u Milano

Kao što se i očekivalo, napadač Milana Zlatan Ibrahimović se danas vratio u Italiju i sada će u 14-dnevnu samoizolaciju.

Šveđanin je dosadašnji tok pandemije novog koronavirusa proveo u svojoj rodnoj državi, a formu je održavao trenirajući sa ekipom Hammarbyja.

Inače, Hammarby je klub čijih 23.5% upravljačkih prava posjeduje upravo Ibrahimović. Sportski direktor švedskog kluba je čak izjavio da postoji šansa da Zlatan zaigra za Hammarby prije nego što ode u penziju.

To se, međutim, neće desiti tako skoro jer je Ibra danas sletio u Milano.

Nakon što 14 dana provede u samoizolaciji, tek onda će Ibrahimović moći doći u Milanello na testiranje i početi sa treninzima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Morat će Ibrahimović startati sa individualnim treninzima, iako će do tada ostatak Rossonera možda već početi raditi u "ekipnom režimu".

Danas je najavljeno da bi u Italiji od 18. maja mogli biti dozvoljeni timski treninzi.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi