Ovako izgleda jedan običan Ibrahimovićev trening

Kakva zvijer

Ovako izgleda jedan običan Ibrahimovićev trening

Edmir Škorić

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović ubrzo bi trebao ponovo biti na raspolanju trener Milana Stefanu Pioliju.

40-godišnji napadač ove je sezone propustio nekoliko utakmica zbog povreda, a očekuje se da će propustitu i duele protiv Lazija u srijedu u Kupu te Sampdorije u nedjelju u Seriji A.

Ibrahimović se nada da će se vratiti u akciju što je prije moguće, ali prema pisanju La Gazzette dello Sport, njegova povreda Ahilove tetive je teža nego što se očekivalo.

Ipak, Zlatan kakav jest, naporno radi svakog dana, a sada je pokazao impresivan trening trbušnjaka koji je brzo postao viralan na društvenim mrežama.

Ibrahimović je uz video samo napisao 'strpljenje', koje je očito neophodno i njemu i navijačima Milana u ovom trenutku.

Iako ima 40 godina, Zlatan je prvi strijelac kluba, igrač koji je vratio Rossonere u vrh italijanskog nogometa i vjeruje se da će i sljedeće sezone nositi crveno-crni dres.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iza njega je spektakularna karijera koja je počela u švedskom Malmeu, a kasnije je igrao za Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu, PSG, Manchester United, LA Galaxy i Milan čiji je dres nosio u dva mandata, u ovom drugom je od 2020. godine i na 52 meča postigao je 33 gola.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Manager
Ovo je samo jedan stoti dio treninga ... :D
8 1
VELEZ
steroide
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi