Zlatan Ibrahimović u centru pažnje: U svlačionici Galaxyja "zagrmio" turbofolkerski hit

Saigrači su bili u čudu

Zlatan Ibrahimović u centru pažnje: U svlačionici Galaxyja "zagrmio" turbofolkerski hit

E. Čaušević

Zlatan Ibrahimović je sigurno najbolji igrač kojeg je Švedska imala, ali on nije zaboravio odakle njegova porodica dolazi.

Već je stara priča kako je Zlatan imao šansu da obuče dres reprezentacije BiH, ali tadašnji čelnici NSBiH jednostavno nisu imali sluga za njega, te se on na kraju odlučio da nastupa u dresu Švedske i ostalo je historija.

Ovaj iskusni napadač trenutno igra za LA Galaxy i iz utakmice u utakmicu oduševljava fudbalsku javnosti svojim golovima i potezima. Odličan video Galaxy je objavio jučer na Twitteru nakon treninga svog tima.

Naime, video je snimio Perry Kitchen koji također igra za ovaj tim i on je očito bio u čudu zbog muzike koju je pustio Ibra. Svlačionicom Galaxyja orila se pjesma "Žena za sva vremena" koju pjeva Milan Dinčić, a Zlatan očito uživa u njegovim tonovima.

Promo

Top Komentari

MirzaBarucic
Ne moze bijeljinski gurbet bez turbofolka :)))
0 6
RodjeniRA
Legenda Bošnjačka!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi