Zlatan Ibrahimović zabio gol škaricama i ostavio bez teksta fudbalski svijet!

Nevjerovatna majstorija iskusnog napadača

Zlatan Ibrahimović zabio gol škaricama i ostavio bez teksta fudbalski svijet!

E. Čaušević

Fudbaleri LA Galaxyja sinoć su poraženi na svom terenu od New England Revolutiona sa 2:1.

Galaxy je u ovom meču imao ulogu favorita protiv ekipe Revolutiona koja nije ovu sezonu počela baš najbolje. Ipak, gosti su uspjeli da iznenade Galaxy i dođu do tek četvrte pobjede u ovoj sezoni.

Revolution je poveo u samom finišu prvog dijela kada je Penilla pogodio za 0:1, a drugi gol postigao je Bunbury u 60. minuti. No, najljepši detalj meča desio se u samom finišu.

Galaxy je do 1:2 uspio da dođe u 84. minuti, a u centru pažnje bio je Zlatan Ibrahimović koji je postigao još jedan nevjerovatan pogodak i to škaricama.

Top Komentari

MirzaBarucic
Džeko se s 33 jedva vuče po terenu a Ibra sa 38 pravi makazice.
1 1
daca
Kazu Luka modric olasno prijeti odbrani naslova najboljeg igraca na svjetu??
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi