9

Komentari (9)

daca
Kazu Luka modric olasno prijeti odbrani naslova najboljeg igraca na svjetu??
MirzaBarucic
Džeko se s 33 jedva vuče po terenu a Ibra sa 38 pravi makazice.
karlhajncbrazzzo
A ti glup sa svojih 28.
MirzaBarucic
Barem se ne krijem iza fejk imena, ha ja. Moronu.
AmerZE1990
Glup si ti covjek je upravu samo sto ti skontat nemozes
MirzaBarucic
@FAXX:Slazem se jarane, mada mislim da volja igra takodje veliku ulogu. Zlatan sa 37 godina jos gladan fudbala. Ponekad kad vidim naseg Edina kako se seta po terenu, dodje mi da pojedem TV. Da se razumijemo, Dzekson je nas covjek, volim ga, i zbog toga mi je najvise zao.
makke07
Upravu si ,ovo se slicno desavalo prije 2g kada je Luca toni igrao a tada imao 38-39god,i igrala je roma protiv verone i Luca Toni trci,sprinta,skace,a ovaj nas setka se .Mi moramo bit malo objektivni ,svi ovde vole Dzeku ali ruku na srce pogledajte Zlatana ,njegovo postavljanje ,pristup ,agresivnost ,nas Dzeko je to izgubijo cim je napustio Wolfsburg.
Nany
Šta vam je ljudi, jača je liga na Tajlandu, nego MLS . Eto vala, Zlatan je ko gazela, a Džeko i danas istrči kontru od svog gola. Nadavao se i Džekson atraktivnih golova u najjačim ligama Evrope. Edin je NAŠ ,Zlatan nije i poserite ga!
MirzaBarucic
@Nany: Zlatan je svoje najbolje godine proveo u Italiji i Francuskoj, gdje je (osim jedne sezone u AC Milanu), svugdje bio sampion + vodeci na listi strijelaca. U Paris Saint-Germain dosao 2012 (31 godina) a napustion 2016 (35 godina). Odigrao 122 utakmice i postigao zvanicnih 113 golova. Znaci, njegove dvije najbolje sezone u PSG-u odigrao je sa 34 i 35 godina. O cemu pricamo? Ne kazem da Dzeko nije dobar. Naravno da jeste. Ali Zlatan je Zlatan jbg. Dzeko spada u sami vrh, dok je Zlatan na krovu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.