Nikad nije bio ovako iskren: Zlatan je večeras objasnio mnoge stvari
Foto - EPA

Ibra sasvim iskren

Nikad nije bio ovako iskren: Zlatan je večeras objasnio mnoge stvari

Midhat Šljivak

Zlatan Ibrahimović predstavio je večeras u Milanu svoju novu knjigu 'Adrenalina - Moje neispričane priče'.

Ibrahimović je na bini govorio kako je dosta naučio iz grešaka koje je radio, a poručio je i kako se osjeća odlično s 40 godina.

"Moraš izabrati svoj put i vjerovati u sebe. Greške se prave i iz tih grešaka naučiš dosta. Najbitnije je da budeš svoj. Još sam tu s 40 godina i to znači da nešto radim dobro", rekao je Zlatan.

"Nakon povrede zbog koje sam godinu dana bio van terena, shvatio sam da mi je fudbal sve. Bojao sam se kraja jer nisam znao šta me čeka. Pokazao sam da s pravim stavom još uvijek se može praviti razlika, a zatim sam došao do stava. Zašto biti običan kad možeš biti najbolji".

Zlatan je jedan od najboljih igrača koji nikad nije uzeo Zlatnu loptu. Nije nesretan zbog toga.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Zlatna lopta je dobra stvar, ali ne treba mi kako bih znao da sam najbolji od svih", istakao je Zlatan.

Sjajni napadač ove sezone igra odlično u dresu Milana. Nastupio je u 14 utakmica i ima učinak od sedam golova i dvije asistencije.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi