Očajni Milan mogao je da spasi samo jedan čovjek - i spasio ga je u 92. minuti!

Kiks kod Udinesea

Očajni Milan mogao je da spasi samo jedan čovjek - i spasio ga je u 92. minuti!

Eldar Ganibegović

Milan je u 17. kolu italijanske Serije A remizirao kod Udinesea, 1:1.

Gol za vodstvo domaćina u 17. minuti postigao je Beto. Pogledajte ga OVDJE

U 43. minuti Diaz je imao šansu, ali šutira malo pored gola. Minut kasnije Hernandez je postigao gol za Milan, ali je on poništen zbog ofsajda.

Drugo poluvrijeme ne donosi nam ništa od gostiju. Naprotiv, Beto je pred kraj utakmice imao šansu da dokrajči protivnika, ali šutira pored gola.

I kada to nije učinjeno, na scenu stupa Zlatan Ibrahimović koji je golom u 92. minuti donio bod Milanu. Pogledajte ga OVDJE.

Oglasi

Rade Krunić je kod gostiju odigrao prvo poluvrijeme, a zamijenio ga je Messias. Kod domaćina je u 70. minuti priliku za igru umjesto Deulofeua dobio bivši bh. reprezentativac Mato Jajalo.

Udinese je tako pobjegao od opasne zone. Sada se sa 17 poena nalaze na 15. poziciji, dok je Milan imao veliku priliku da ode na +4 na vrhu tabele u odnosu na Inter, barem do sutra.

Ovako, sutra će Edin Džeko i Inter imati šansu da pobjedom nad Cagliarijem preuzmi primat u Seriji A. Ukoliko slave protiv Empolija, Napoli će se izjednačiti s Milanom na tabeli.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Serie A, 17. kolo:

Udinese 1:1 Milan (Beto 17'; Ibrahimović 90+2')

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bhf111
Sutra Dzekson zabija za prvo mjesto Intera
12 0
azz33333
Grande Ibra Forza Milan
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi