Zlatan Muslimović u novoj ulozi?

Završava karijeru

Zlatan Muslimović u novoj ulozi?

Nekadašnji napadač bh. reprezentacije Zlatan Muslimović mogao bi okončati profesionalnu karijeru. 

Muslimović ima 35 godina i sve više razmišlja o tome da 'okači kopačke o klin', no u slučaju tog scenarija i dalje bi trebao ostati u fudbalu. Slovenački portal Ekipa24.si piše da nije isključeno da postane sportski direktor Kopra.

"On će ostati s nama čak i ako odluči završiti karijeru, ali će imati drugu ulogu. Dokazao je da voli Koper i uvjereni smo da nam može pomoći", izjavio je, između ostalog, predsjednik kluba Valter Valenčić. 

Tokom bogate karijere Muslimović se najviše zadržao u Italiji, gdje je igrao za Udinese, Pistoiese, Ascoli, Padovu, Rimini, Messinu, Parmu i Atalantu, a još je bio član PAOK-a, Beijing Rehnea te Zavrča i Kopra. 

Za reprezentaciju BiH je uknjižio 30 nastupa i pritom se 12 puta upisao u listu strijelaca. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti