Zlatko Dalić ne gubi nadu pred važan duel s Portugalom

Hrvatska igra loše, ali nada ne umire

Zlatko Dalić ne gubi nadu pred važan duel s Portugalom

Edmir Škorić

Hrvatska je sinoć poražena od Švedske s 2:1 i na korak je ispadanja iz A Lige nacija.

Svjetski viceprvak mora da osvoji bar bod protiv Portugala u narednom kolu i da se nada porazu Švedske od Francuske. Selektor Zlatan Dalić ne gubi nadu.

"Slabo smo trčali, nismo bili dovoljno agresivni u prvom poluvremenu. Opet smo primili gol iz prekida. Švedska je bila bolja, to je naša realnost", rekao je selektor Hrvatske Zlatko Dalić.

"Nama je nedostajalo sedam, osam igrača. Da su tu svi bi igrali. U nastavku smo se malo podigli, bili smo dobri, ali nedovoljno za preokret. Na nama je da pokušamo da pobijedimo Portugal, da odigramo jednu dobru utakmicu i da što prije ova 2020. prođe. Šta čekamo - pa testiranje. To je nažalost ono što svi čekamo. I nadamo se da ćemo svi biti negativni", zaključio je Dalić.

Top Komentari

pero98
Dalicu, zahvali se nekolicini igraca pocevsi od Kovacica.
0 4
user1597849779
Pa ko Hrvatska neka reprezentacija ljudi slučajno prošli u finale
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi