Zlatko Kazazić pojačao kakanjski Rudar

Novo pojačanje stiglo u Kakanj

Zlatko Kazazić pojačao kakanjski Rudar

Samir Mlaćo

Pobjedom u prvom kolu nad Radničkim (0:1) u Lukavcu, nogometaši Rudara pokazali su da su jedan od glavnih pretendenata za osvajanje prvog mjesta u Prvoj ligi Federacije.

Kakanjci ne kriju svoje ambicije, a danas su angažovali još jedno pojačanje koje će nadaju se pomoći im u ostvarivanju ciljeva. Radi se o 27-godišnjem odbrambenom fudbaleru Zlatku Kazaziću, kojem je posljednji klub bio zenički Čelik.

Kazazić je osim Čelika u našoj zemlji nastupao i za mostarski Velež, a  i uoči ove sezone boravio je u Mostaru gdje nije uspio pronaći zajednički jezik sa čelnicima popularnih Rođenih sa Vrapčića.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Osim Čelika i Veleža, ovaj defanzivac nastupao je iz češku Viktoriju Plzen pa su u Kaknju uvjereni da su dobili pravo pojačanje. Rudar će u nedjelju pokušati upisati svoju drugu pobjedu u novoj sezoni, a ponovo će Kakanjci u goste, ovaj put ekipi Sloge iz Siminog Hana. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije