Zlatković: Sama riječ Čelik dovoljno govori

Zimsko pojačanje Zeničana

Zlatković: Sama riječ Čelik dovoljno govori

A. Čaušević

Među igračima koji su stigli u redove Čelika tokom zimske pauze nalazi se i Nemanja Zlatković, iskusni lijevi bek. 

Zlatković zajedno sa ostatkom ekipe Čelika već neko vrijeme boravi na pripremama u Antaliji. U razgovoru za SportSport.ba kazao je da je izuzetno zadovoljan do sada odrađenim.

"Prije svega pozdrav za sve navijače Čelika. Atmosfera je sjajna i dobro se radi, pripreme teku odllično i naporno što je normalno za ovaj dio. Prvi utisci su pozitivni", kazao je Zlatković.

Zašto baš Čelik i pored ostalih zainteresovanih klubova?

Sama riječ Čelik dovoljno govori. Veliki klub, odlični uslovi, velika armija navijača i mislim da sam izabrao pravu sredinu.

Ovaj 31-godišnjak čvrsto vjeruje da će zenički tim na proljeće osigurati opstanak u Premijer ligi.

"Iskreno da ne vjerujem da može, ne bih ni bio ovdje. Bio sam više puta u ovakvoj situaciji, najbitnije da se napravi dobra atmosfera među igračima i da nakon toga neće biti problema."

Zlatković je u Premijer ligi BiH prvi put zaigrao 2012. godine kada je postao fudbaler Sarajeva.

"Rado se sjećam godina kada sam došao u Sarajevo, bilo je dobrih utakmica i mislim da je Premijer liga napredovala, sada je liga jača, više klubova konkuriše za titulu i za Evropu."

U dresu Čelika mu definitivno neće manjkati motiva bez obzira koji protivnik bude na suprotnoj strani.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Svaku utakmicu ulazim s istim motivom. Da li je to Željezničar, Sarajevo, Mladost, Zvijezda 09, svaku utakmicu sam maksimalno motivisan i sa željom za pobjedom i tri boda", kazao je Zlatković za SportSport.ba.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Matija Matko
Nema sta. Baš jaka
1 1
ForzaLikCE
Zlatkoviću, nosiš najbolji broj za kojeg možeš igrat u Čeliku!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi