Juventus U8 pobijedio 6:0, Cristiano Junior pravio dar-mar

Kakav otac, takav sin

Juventus U8 pobijedio 6:0, Cristiano Junior pravio dar-mar

Ako se po jutru dan poznaje, onda će Cristiano Junior biti zaista sjajan fudbaler.

Ako ima barem 50 posto dobre gene i želju za treningom kao slavni otac, za njega neće biti problema, a dokaz da bi tako moglo biti su njegovi samo počeci.

On trenutno igra za Juventusov tim do osam godina, a u posljednjem meču je postigao čak četiri gola. Inače, njegov tim je pobijedio čak 6:0.

Podsjetimo, on je i ranije briljirao u ovom uzrastu, a u video prilogu možete pogledati neke njegove poteze i golove koje je Ronaldo objavio na svom profilu.

View this post on Instagram

😍

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Top Komentari

mesut10
Definitivno ste pretjerali sa tim kritikama prema ovom portalu. Na par vijesti sam i ja uputio neku kritiku, al vi ste počeli da na svakoj vijesti tražite dlaku u jajetu. Kada je o nekoj djevojci - ne valja, ako je kolumna - ne valja, ako je neki intervju - ne valja. Imate strane novine pa čitajte ako vam ne valja, pa ćete vidjeti da nema neke velike razlike. Al to je vise u pitanju onaj klasični balkanski mentalitet, sjedi i sve živo popljuj i vrijeđaj.
20 3
Lud
Video od ljetos ahaahahahah
12 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi