"Zloglasni" danski navijači atrakcija u Beogradu
Foto: Telegraf/Milena Đorđević

Spartak dočekuje Brondby

"Zloglasni" danski navijači atrakcija u Beogradu

Subotički Spartak je napravio veliki podvig izbacivši prašku Spartu u 2. pretkolu Lige Evrope, a večeras će srbijanski predstavnik odmjeriti snage sa ekipom Brondbyja u prvom meču trećeg pretkola.

Susret Spartak - Brondby će se od 20:45 sati igrati na stadionu Crvene zvezde, a u Beograd je već pristigao veliki broj navijača danskog tima.

Navijači Brondbyja važe za jedne od najvatrenijih u Danskoj, a prošlog ljeta su se "proslavili" žestokom tučom sa pristalicama Hajduka uoči meća Brondby - Hajduk.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Za sada u Beogradu nema nikakvih problema sa navijačima Brondbyja, ali grupa istih zbog svog "opasnog" izgleda privlači veliku pažnju prolaznika i srbijanskih novinara.

Promo

Top Komentari

Romario 77
niko ne smije ni da ih pogleda
27 0
E.Car
Ovo je ekipa samo za fotografisanje, zloglasni momci su pretežno u pozadini. Mislim da bi redom dobili po minđi da nalete na grobare il delije. Ma dobili bi u Švrakinu garant
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi