Zlomislić ponovo u Premijer ligi? Jednu ponudu već dobio

Razišao se sa Vojvodinom

Zlomislić ponovo u Premijer ligi? Jednu ponudu već dobio · Saznajemo

Damir Zlomislić od naredne sezone bi mogao ponovo igrati na premijerligaškim terenima.

Iza Zlomislića je jednogodišnja epizoda u Srbiji, gdje je igrao za novosadsku Vojvodinu, no sada kada je raskinuo ugovor ponovo je aktuelna priča o povratku u Bosnu i Hercegovinu.

Najprije se šuškalo da se za Zlomislićeve usluge interesuje aktuelni bh. prvak Sarajevo, a njegovo ime sada se povezuje i sa Zrinjskim, čiji su ga čelnici, kako saznajemo, kontaktirali prethodnih dana.

Trener Zrinjskog Hari Vukas najavio je da bi se mostarskom klubu kroz koji dan mogao priključiti još jedan novi igrač, a hoće li na koncu to biti 27-godišnji Zlomislić, ostaje da se vidi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zlomislić je u minuloj sezoni odigrao 17 ligaških utakmica za Vojvodinu, a prije toga je u nekoliko navrata nastupao za Široki Brijeg u čijem je dresu ujedno i stekao punu igračku afirmaciju.

Kroz karijeru okušao se još u Hrvatskoj, Češkoj, Rumuniji, Bjelorusiji, Turskoj...

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmarHZ1946
Dolazi ti na Koševo,da igraš Lihu Prvaka
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi