5

Komentari (5)

pero98
Odličan golman. Samo dobijte iduću tekmu. Forza Fiume.
Petraaa
Kako nije razlika u kvaliteti igrača. Ogromna je brate..
Rastafarian
Da je sad baš tolika razlika u kvaliteti igrača kao što je naglašeno, ne vjerujem. Za terene stoji, dam se kladiti kad bi se u BiH uradili tereni i općenito infrastruktura da bi liga bila na razini Hrvatske, Češke ili Danske. Nismo mi antitalenti nego nemamo osnovne uvjete za rad i napredak.
Deepy
Ne bi zato jer nemamo para i sponzora kao te zemlje. Pogotovo ne kao Danska ili Ceska. Infrastruktura se napravi, sigurno da se popravi nogomet za 30-40 %, al ostalih 30-40% da bi dosli na razinu tih drzava je lova.
Deepy
Primjera radi, FC Kopenhagen ima budzet za igracke place od cca 9-9,5 milijuna eura, a u nas tri najbogatija kluba ukupno nemaju toliki cjelokupni budget
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti