Zlomislić se razišao sa Vojvodinom

Bh. fudbaler traži klub

Zlomislić se razišao sa Vojvodinom

Bh. fudbaler Damir Zlomislić raskinuo je ugovor sa Vojvodinom.

Nekadašnji vezista GOŠK-a i Širokog Brijega za novosadski tim je nastupao u posljednjih godinu dana, a ugovor koji je imao do 2020. godine odlučio je da raskine i potraži novu sredinu.

"Bilo mi je lijepo u Vojvodini, ali putevi nam se sada razilaze. Želim im sve najbolje u budućnosti", poručio je Zlomislić na odlasku.

Za Vojvodinu je Zlomislić u protekloj sezoni odigrao ukupno 17 utakmica upisavši pritom jednu asistenciju, a kroz karijeru se okušao u još nekoliko zemalja. Igrao je u Češkoj, Hrvatskoj, Rumuniji, Turskoj, Bjelorusiji..., a nosio je i dres mlađih selekcija reprezentacije BiH.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

U ovom trenutku nije poznato gdje bi mogao nastaviti svoju karijeru.

Top Komentari

Jadnimi
Ako za dva-tri dana ne nadje aranžman, eto njega u Širokom
3 0
Terminator
Primaju Čelik i Sloboda sve .No sikiriki.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi