Tumbaković nakon bojkota utakmice sa Kosovom i otkaza u Crnoj Gori dobija posao u Srbiji?

Bivši selektor Crne Gore karijeru nastavlja u Super ligi?

Tumbaković nakon bojkota utakmice sa Kosovom i otkaza u Crnoj Gori dobija posao u Srbiji?

Ljubiša Tumbaković više nije selektor Crne Gore jer je odbio voditi ovu selekciju u sinoćnjem duelu protiv reprezentacije Kosova.

Podsjetimo, osim Tumbakovića i neki igrači Crne Gore su odlučili ne učestvovati u utakmici protiv Kosova. Riječ je o Mirku Ivaniću i Filipu Stojkoviću (i oni kao i Tumbaković su rođeni na prostoru današnje Srbije).

Špekuliše se da su ovakve odluke donesene uslijed žestokih pritisaka iz Beograda i Srbije da se bojkotuje meč sa Kosovom.

Politički pritisci i različite radnje "iza kulisa" su trajale danima, ali je na kraju utakmica odigrana - bez Tumbakovića, Stojkovića i Ivanića.

Međutim, Tumbaković izgleda neće dugo biti bez angažmana.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Srbijanski Hotsport piše da će Ljubiša Tumbaković vrlo brzo dobiti novi posao i to u srbijanskog Super ligi.

Navodno će FK Vojvodina imenovati Tumbakovića za svog šefa struke. Ipak, treba sačekati zvaničnu potvrdu ovakvih informacija.

Top Komentari

Benjamingst
Dobra nagrada Srbija izgubila 5:0. Gubitnici su na svim poljima.
10 2
casimiro
S konja na magarca!!!Lijepo su te nagradili..
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi