Damir Zlomislić novi igrač Širokog Brijega, kompletiran i stručni štab Tonija Karačića
FOTO: NK Široki Brijeg

Sada je sve dosta jasnije

Damir Zlomislić novi igrač Širokog Brijega, kompletiran i stručni štab Tonija Karačića · Zvanično

Esmer Oštraković

Nakon što je nedavno napustio ekipu Zrinjskog, iskusni Damir Zlomislić danas je predstavljen kao novi igrač Širokog Brijega.

Zlomisliću je krajem prošlog mjeseca istekao ugovor sa Zrinjskim, koji nije produžen, pa je postao slobodan igrač, ali nije dugo bio u potrazi za novim klubom.

Kao što smo prije nekoliko dana i najavili Zlomislić je potpisao za ekipu Širokog Brijega.

Već je Zlomislić igrao za Široki Brijeg. Odigrao je za ovog hercegovačkog člana bh. elite ukupno 57 utakmica i pritom je postigao tri pogotka, kojima je dodao isto toliko asistencija.

U Bosni i Hercegovini je još nastupao za GOŠK iz Gabele za koji je odigrao 27 utakmica na kojima je postigao četiri pogotka uz jednu asistenciju.

Kada je riječ o internacionalnoj karijeri nastupao je u Hrvatskoj za Rijeku i Istru.

Oglasi

Osim toga branio je boje i Vojvodine iz Novog Sada, te Soligorska i Brasova iz Rusije, turskog Gaziantepa i Graffin Vlasima iz Češke Republike.

Za Zrinjski je u prošloj sezoni odigrao ukupno 26 utakmica u svim takmičenjima, a postigao je jedan pogodak.

Osim Zlomislića predstavljen i Karačić

Pripreme za novu sezonu Široki Brijeg će početi 26. juna u klupskom kampu Musa-Karačić.

U novu sezonu Plavo-bijele će povesti novi šef stručnog štaba Toni Karačić koji je danas službeno predstavljen u press salonu na Pecari.

"Do početka pripremama imat ćemo jasniju sliku po pitanju igračkog kadra s kojim ćemo krenuti u pripreme. Na raspolaganju ćemo imati pet i pol tjedana za ozbiljan i kvalitetan rad", kazao je Toni Karačić u svome prvom obraćanju medijima.
"U tom razdoblju planiramo odigrati i pet pripremnih utakmica. Glavninu priprema odradit ćemo u našem kampu, a onaj bazični dio na Kupresu. U ovu našu uobičajenu bazu tijekom ljetnih priprema odlazimo 7. srpnja", dodao je.

Njegov stručni štab činit će Boris Pandža, Wagner Santos Lago, Nenad Džidić, te novi/stari član Vlado Hrkać.

"U pitanju su svi bivši igrači Širokom Brijega, kojima sam bio u jednom dijelu karijere i trener i neki treneri koji su do sada radili sa mnom u stručnom stožeru, tako da imamo sve preduvjete za ozbiljan rad. Uostalom, svoj posao želimo temeljiti na ozbiljnom radu, jer samo tako možemo stvoriti i konkurentnu momčad", istaknuo je Karačić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prvo pojačanje Širokog Brijega za novu sezonu je Damir Zlomislić kojeg je osobno predstavio Toni Karačić.

"Želim se zahvaliti Damiru Zlomisliću na povratku u klub. Snaga Širokog Brijega je u tome što može vratiti svoje igrače koji su proistekli u našoj školi nogometa. O Damiru ne treba previše govoriti, dovoljno je pogledati njegovu uspješnu karijeru. Pokušat ćemo sve napraviti da vratimo Široki Brijeg na mjesto kojem on pripada, a to je vrh bh. nogometa", naglasio je.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti