Zlomislić: Spreman sam pregovarati kada riješim svoj status

Bivši član Širokog Brijega i GOŠK-a

Zlomislić: Spreman sam pregovarati kada riješim svoj status

S. Mlaćo

Nekadašnji prvotimac Širokog Brijega te GOŠK-a iz Gabele Damir Zlomislić nakon HNK Rijeka okušao se u turskom Gaziantepu. 

Zlomislić se nije puno naigrao u Turskoj, s obzirom da je upisao šest nastupa u ligi, te dva u kup takmičenju, a sada se vratio u našu zemlju. Prema svemu sudeći,  neće se vraćati u Gaziantep.

"Sada sam kući i najvjerovatnije da neću ostati u Turskoj. Danas bi trebao poslati opomenu u klub jer mi  nisu isplatili platu već tri mjeseca, a i novi trener mi je rekao da mogu potražiti drugi klub, jer on želi dovesti nove strance", kazao je Zlomislić za SportSport.ba.

Dolaskom u BiH odmah se povezivao sa Širokim Brijegom, ali priznaje da kontakata za sada nije bilo. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nema tu još ništa konkretno jer nisam riješio situaciju u Turskoj, pa tako da i ne mogu pregovorati sa nekim. Ako budem slobodan, onda sam spreman pregovorati sa svima, pa tako i sa Širokim Brijegom", dodao je 25-godišnjak rođen u Konjicu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi