Zmaj večeras igra utakmicu koja mu može omogućiti transfer karijere

Igra odlično ove sezone

Zmaj večeras igra utakmicu koja mu može omogućiti transfer karijere

Admin Čaušević

Jedan od bh. reprezentativaca koji će sigurno promijeniti sredinu tokom ljeta je Rade Krunić. Ovaj veznjak večeras igra utakmicu koja bi mu mogla omogućiti transfer karijere.

Empoli će na stadionu Castellani dočekati Napoli. Radi se o bitnom duela za oba tima. Za domaće da izađu iz opasne zone, a goste da "zacementiraju" drugo mjesto. Bit će to i odlična prilika da predstavnici kluba s juga Italije na djelu vide Krunića.

Rođeni Fočak je odavno na radaru Napolija, a da posjeduje kvalitet dovoljno dobar za taj klub imat će i večeras. On je ove sezone zabio četiri gola i isto toliko asistencija na 27 susreta.

Prethodnog vikenda na gostovanju Juventusu Krunić je bio najbolji igrač Empolija te zahvaljujući svojoj snazi, tehnici, ali i taktičkim karakteristikama može biti opasan za svaku odbranu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dakle, Napoli će posebnu pažnju morati obratiti na našeg fudbalera koji u završnici sezone ima priliku da dobrim nastupima sebi osigura sjajan transfer na ljeto.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi