Bosna i Hercegovina u novembru igra protiv dobro poznatog rivala?

Prijateljski meč

Bosna i Hercegovina u novembru igra protiv dobro poznatog rivala?

A. Čaušević

Bosna i Hercegovina u novembarskom prozoru igra mečeve Lige nacija protiv Italije i Nizozezemske, a ne isključuje se i mogućnost odigravanja prijateljske utakmice. 

Iranski mediji, pozivajući se na agenciju Mehr su prenijeli vijest da su Iranu ponuđene prijateljske utakmice protiv Bosne i Hercegovine i Paname.

Ponudu je potvrdio i selektor Dragan Skočić koji je početkom oktobra debitovao na klupi azijske selekcije pobjedom nad Uzbekistanom rezultatom 2:1.

Prema informacijama iz Irana u slučaju prihvatanja ponude Bosna i Hercegovina bi bila domaćin, a susret bi se igrao 12. novembra.

Ove dvije selekcije su do sada odigrale nekoliko prijateljskih mečeva te jedan zvanični i to na Mundijalu 2014. godije kojeg su Zmajevi riješili u svoju korist s 3:1.

U Ligi nacija Bosna i Hercegovina će 15. novembra gostovati Nizozemskoj, a tri dana kasnije bit će domaćin Italiji, još uvijek nije poznato na kojem stadionu.

Top Komentari

Celtic
I jesmo samo za prijateljskih utakmica : )
2 0
Darkwood
Netreba nam sad ta jos utakmica. Igracemo sa rezervama i bezveze zijaniti, sto nam samo može naškoditi za koeficijent na rang listi jer i prijateljske se broje. Sjedi tu i priprmite se za holandeze i italijne. Dva remija ja prezadovoljan. Živjeli....
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi