Ćiro vjerovao u Bajevića, pa se predomislio: "Kategorički tvrdim da je promašaj"

Legendarni trener o bh. selekciji

Ćiro vjerovao u Bajevića, pa se predomislio: "Kategorički tvrdim da je promašaj"

E. Čaušević

Miroslav Ćiro Blažević gostovao je večeras u emisiji Podcast Inkubator, te je ponovo privukao veliku pažnju.

Legendarni trener je govorio o svojoj bogatoj karijeri i nije se libio da odgovara na pitanja novinara.

Jedno od pitanja za Ćiru bili su i minuli rezultati reprezentacije BiH, a zabrinuti navijač pitao je da li je ovo kraj dobrih izdanja Zmajeva i gubitak šansi da ponovo odemo na veliko takmičenje.

"Maloprije sam rekao kako ovo podneblje daje nepresušan izbor talentiranih mladića. Ta privilegija ne pripada samo Hrvatskoj već i BiH, Srbiji, Crnoj Gori.. Ne brinem se za moje voljene Bosance, oni će napraviti ponovo reprezentaciju koja ce biti dobro vođena", rekao je Ćiro.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Također, jedno od pitanja bilo je i kako komentariše rezultate koje je na klupi bh. selekcije ostvario Dušan Bajević i da li je on pravo rješenja za selektora.

"Bio sam siguran da je od dobro rješenje, ali sada tvrdim kategorički da je promašaj", zaključio je trener svih trenera.

Top Komentari

user1590396893
A da smo otišli na Euro Bajević bi bio heroj... Eto to smo mi Bosanci
20 2
TesanjskiBrnjo
Tako je treneru svih trenera, Bajovic je cista nula kao strucnjak. Razocaran sam u njegovo neznanje i limitiranost, s obzirom da sam u Drugoj ligi Centar u Jelahu i na Tesanjci znao vidjeti bolje poteze i strucnjake.
2 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi