Zmajevi kompletni odradili trening: Džeko i društvo imali ugodno iznenađenje
Zmajevi su imali ugodno iznenađenje na treningu, a na poklon su dobili su sliku od onih koji su se borili ili se još bore protiv bolesti raka

Kvržić otpao, Sarić trenirao s ekipom

Zmajevi kompletni odradili trening: Džeko i društvo imali ugodno iznenađenje

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine danas je u Trening centru N/FSBiH odradila još jedan trening u sklopu priprema za utakmicu protiv Lihtenštajna, koja se u četvrtak igra na Bilinom polju.

Nakon visokih temperatura, danas je bilo mnogo ugodnije za trenirati, a padala je i slaba kiša koja nije poremetila atmosferu među našim reprezentativcima.

Na treningu su bili svi igrači osim Zorana Kvržića, koji je danas ručao s ekipom, ali on neće biti u konkurenciji za naredne dvije utakmice.

Ekipi su se sinoć priključili Muhamed Bešić i Deni Milošević, dok je s ekipom normalno trenirao i Elvis Sarić, koji se jučer žalio na povredu. Naš tim je danas imao i jedno iznenađenje na treningu, kojem se posebno obradovao kapiten naše selekcije.

Delegacija Udruženja „Srce za djecu oboljelu od raka“ i Roditeljske kuće u Sarajevu uručila je kapitenu Edinu Džeki i selektoru Robertu Prosinečkom sliku reprezentacije rađenu u drvetu, koju je izradio drvorezac Edin Begović iz Donjeg Vakufa.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Pošto su Edin Džeko i Miralem Pjanić na neki način naši ambasadori, pomažu rad naše dječice, Ismet Hodžić je došao na ideju da u svom gradu, Donjem Vakufu, izradi jednu sliku od drveta. Na slici je svih 11 igrača naše reprezentacije" kazao je Fikret Kubat, direktor Udruženja „Srce za djecu oboljelu od raka“ i Roditeljske kuće u Sarajevu, koji je s mališanima i njihovim roditeljima uručio poklon te poželio sreću reprezentativcima u narednim utakmicama protiv Lihtenštajna i Armenije.

Naši reprezentativci sutra će trenirati na Bilinom polju, a prije treninga će biti održana i službena press konferencija.

Top Komentari

Cibre
Nikad gora reprezentacija nije bila, uvijek smo imali najmanje 10 igraca iz lige 5 i to dobri igraca sad nam igraju igrači iz druge Turske, Hrvatske, Kazahstanske, Saudijska Arabija, itd pa jel to ?, nema nista protiv ovih momaka Al nisu zaslužili ili mi fakat nemamo nista bolje i zao mi je nasih navijača koji svim srcem vole BiH Al od našeg sporta nema nista i sve nam drugi pokupise sto valja a mi nemamo vise ni od dijaspore koristi.
11 0
mirza24
PROSINECKI ZARRADIO SI OTKAZ
1 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi