Zmajevi od danas misle na Kazahstan

Sutra press konferencija

Zmajevi od danas misle na Kazahstan

Samir Mlaćo
Naša nogometna reprezentacija sinoć je u prijateljskom meču savladala Kuvajt sa minimalnih 1:0.

Jedini pogodak postigao je Smail Prevljak, a od danas Zmajevi se okreću važnom kvalifikacijskom meču protiv Kazahstana u utorak u Zenici.

Konferencija za medije pred utakmicu protiv selekcije Kazahstana biće održana u ponedjeljak 06.09. 2021. u 12.00 sati u hotelu Austria&Bosnia na Ilidži.

Naš tim će istog dana trenirati na terenima trening kampa FK „Sarajevo“ na Butmiru od 18.30 sati, a prvih 15 minuta biće otvoreno samo za predstavnike medija.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Ovo je druga od dvije kvalifikacione utakmice reprezentacije BiH u septembarskom ciklusu za plasman na Svjetsko prvenstvo u Kataru. Susret BiH-Kazahstan igra se u utorak 07. 09. 2021. na stadionu “Bilino polje” u Zenici sa početkom u 20.45 sati.

Sudjski tim predvodi Frid Yigal iz Izraela a pomoćnici su Bitton David, Yakobov Matityahu i četvrti sudac Bar Natan.

Top Komentari

amza
Ivajlo mafija u talu s lopovima iz saveza iz svega se vidi da repku vode kvazi menadžeri pozivom Poriču a ne begovica ili kovačevića pozivati loncara a nazvati vrancica djurica itd sramotite se đurić je toliko dobrog dao za repku momak kapiten ekipe u seriji a itd itd.savez mafija fuj
4 0
Sanska_Prangija
kakvo je to ime hotela uopste jbt
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi