Zmajevi odletjeli u Andoru po prvu pobjedu u borbi za EP

Preko Barcelone do Andore

Zmajevi odletjeli u Andoru po prvu pobjedu u borbi za EP

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine koja se u ponedjeljak okupila u Trening kampu N/FSBiH u Zenici jutros je čarter letom s Međunarodnog aerodroma Sarajevo otputovala za Barcelonu, odakle će nastaviti svoj put kad Andori.

Izabranici Mehmeda Baždarevića će u Andori odigrati svoj prvi zvanični susret u 2015. godini, a u duelu s domaćom selekcijom Zmajevi će tražiti svoju prvu pobjedu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo koje se naredne godine igra u Francuskoj.

Nekadašnji kapiten našeg najboljeg tima, Mehmed Baždarević, će zvanično na klupi Bosne i Hercegovine debitovati na stadionu Nacional u Andorra la Velli, a početak utakmice zakazan je za 20:45.

Do utakmice s Andorom planirano je da fudbalska reprezentacija naše zemlje održi dva treninga. Prvi već danas od 18 sati, i drugi sutra od 18 sati i 30 minuta. Tokom boravka u Andori naša najbolja fudbalska selekcija bit će smještena u hotelu Park.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Dosadašnji dio kvalifikacija za EURO nije bio uspješan za naš nacionalni tim, a nakon četiri odigrane utakmice u grupi B fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine ima svega dva osvojena boda iz dva remija sa Velsom i Belgijom, dok smo poraženi od Kipra i Izraela.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.