Zmajevi odradili futing na Vrelu Bosne

Jutarnji trening reprezentacije BiH

Zmajevi odradili futing na Vrelu Bosne

Najbolji bh. fudbaleri okupili su se u srijedu u hotelu Hercegovina na Ilidži, a nakon jučerašnjeg individualnog treninga na stadionu Famosa u Hrasnici izabranici Mehmeda Baždarevića jutros su trenirali u Velikoj Aleji, odnosno na Vrelu Bosne.

Fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine spremaju se za predstojeći, veoma bitan, kvalifikacioni susret s Izraelom koji je na programu 12. juna u Zenici.

Futing koji su Zmajevi odradili jutros propustio je samo Ibrahim Šehić. Golman Qarabaga još uvijek nije stigao na pripreme Zmajeva, a trebao bi danas u poslijepodnevnim satima. Naknadno bi trebao stići i poljski dvojac Semir Štilić i Stojan Vranješ čiji klubovi još uvijek nisu okončali sezonu.

Izabranici Mehmeda Baždarevića će danas popodne trenirati na stadionu Grbavica, a sutrašnjim treningom u Hrasnici završit će prvu fazu priprema. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Nakon slobodnog vikenda pripreme od ponedjeljka nastavljaju u Zenici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti