Zmajevi odradili trening, Cocalića muči povreda lista

Posljednji trening pred utakmicu

Zmajevi odradili trening, Cocalića muči povreda lista

Adnan Beganović

Reprezentativci Bosne i Hercegovine su u večernjim satima odradili posljednji trening pred sutrašnju utakmicu protiv Albanije.

Svi fudbaleri koje Mehmed Baždarević ima na raspolaganju za sutrašnji meč su radili punim intenzitetom, osim Edina Cocalića koji ima problema sa povredom lista i trenirao je individualno.

Cocalićev nastup je pod znakom pitanja, ali iz doktorskog tima naše reprezentacije su nam rekli da će učiniti sve što je u njihovoj moći da ga osposobe za nastup.

Atmosfera u bh. taboru je na visokom nivou i svi se nadaju da će utakmica protiv Albanije proteći u najboljem redu i da ćemo na kraju proslaviti novu pobjedu.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Prijateljska utakmica Albanije i BiH igra se u utorak Elbasanu s početkom u 18 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi