Jedan igrač radio odvojeno

Zmajevi po kiši trenirali u Butmiru

Nogometna reprezentacija BiH u Butmiru odradila je još jedan trening uoči predstojećih kvalifikacijskih utakmica.

Za razliku od jučerašnjeg treninga na kojem prisutni nisu bili Sead Kolašinac i Miralem Pjanić, selektor našeg nacionalnog tima imao je na raspolaganju spomenuti dvojac, dok je odvojeno radio, odnosno trčkarao Elvis Sarić.

Trening je započet trčanjem u laganom ritmu i razgibavanjem, a poslije se prešlo na ozbiljniji rad. Ono što je evidentno, jeste da među našim nogometašima vlada odlična atmosfera i da svi nestrpljivo iščekuju meč na Grbavici i ujedno start kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Naši reprezentativci u Butmiru će trenirati sve do petka, kada će posljednji, odnosno službeni trening pred meč s Armenijom odraditi na travnjaku Grbavice. Dan nakon utakmice Zmajevi sele u Zenicu, u svoj Trening kamp, gdje se nastavljaju spremati za duel s Grčkom koji se igra u utorak.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Djelić atmosfere s današnjeg treninga pogledajte u našoj galeriji.

Top Komentari

Damče
Šteta
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi