Zmajevi poslali poruku kadetima

Kadeti se plasirali na EP

Zmajevi poslali poruku kadetima

E. Čaušević

Kadetska reprezentacija Bosne i Hercegovine izborila je danas plasman na Evropsko prvenstvo koje se u maju igra u Hrvatskoj.

Bh. kadeti su još jednom napravili veliki rezultat i drugu godinu zaredom su se plasirali na EP. Ovo je bio dobar dan za bh. fudbal s obzirom da je seniorska selekcija slavila protiv Albanije sa 2:1 u prijateljskom meču u Elbasanu.

Nakon utakmice bh. reprezentativci Ervin Zukanović i Riad Bajić imali su poruke za naše kadete koji slave plasman na Evropsko prvenstvo.

"Čestitam kadetima na plasmanu na EP to je velika stvar. Nadam se da će odigrati pravo dobar turnir i da će iskoristiti svoje šanse i da će im se stvari posložiti te da će napraviti dobre karijere u Evropi", rekao je Zukanović.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Jedan veliki korak za njih, ali i za BiH. Želim im sve najbolje i nadam se da će se pokazati u pravom licu", poručio je kadetima Bajić.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi