Ugledni list probudio nemire među bh. navijačima: Za reprezentaciju povrijeđen, za klub spreman!

Zmajeve očekaju dva meča u septembru

Ugledni list probudio nemire među bh. navijačima: Za reprezentaciju povrijeđen, za klub spreman!

Admin Čaušević

Ko god bude selektor reprezentacije BiH obično se stalno suočava sa određenim otkazima, izuzetak nije ni Savo Milošević koji će u narednim danima debitovati na klupi popularnih Zmajeva. 

U odnosu na prvobitni spisak za utakmice protiv Lihtenštajna u gostima te Portugala na domaćem terenu došlo je do određenih promjena, pa je tako novo ime Renato Gojković.

Na okupljanju se nisu pojavila ni dva zvučna imena. U pitanju su igrači od kojih navijači imaju velika očekivanja Rade Krunić i Anel Ahmedhodžić.

Ahmedhodžić se nije odzavao pozivu baš kao i u septembru, a selektor Milošević je kazao da su obavili konkretan razgovor te da se nada da će stoper sljedeći put biti tu.

Sa druge strane Krunić je povrijeđen, međutim naslovnica Gazzette dello Sport za srijedu je probudila određene nemire među ljubiteljima reprezentacije BiH.

Naime, ugledni list je donio vijest kako će Krunić potpuno spreman dočekati nastavak sezone, odnosno prvu narednu utakmicu Milana.

Oglasi

Iako je mogućnost da se pojavi na okupljanju bila otvorena Krunić je na kraju ostao u Milanellu gdje će trenirati te se potpuno oporaviti za derbi protiv Juventusa.

Caption

Nešto slično se desilo i sa Ahmedhodžićem u septembru pošto je bio povrijeđen za utakmicu Zmajeve, da bi naredni meč za Sheffield United odigrao bez problema.

Podsjećanja radi, u međuvremenu su zbog povreda otpali Benjamin Tahirović i Adnan Kovačević umjesto kojeg je poziv otišao na Gojkovićevu adresu.

Zmajevi će i danas imati zatvoreni trening u Butmiru, dok za Lihtenštajn lete u četvrtak ujutro. Utakmica Lihtenštajn - BiH se igra u petak od 20:45.

Drugi oktobarski meč reprezentacija BiH će igrati u ponedjeljak, 16. oktobra, kada će na Bilinom polju gostovati Portugal predvođen slavnim Cristianom Ronaldom.

Top Komentari

Drakula
Kako ste vi naporni novinari u pm. Svaka mu cast i nek ne dolazi da bogda svi bili ko Krunic i Ahmedhodzic popisam se po ovoj šugavoj reprezentaciji aBd 10 0 izgubili protiv obe ekipe. SMRT SAVEZU!! BOJKOT!!! KO GOD ODE NA UTAKMICU DA BOGDA UMRO I ON I MAJKU MU!!!
0 4
user1667575277
Za koga,za svetog Savu,Vicu i ostalu bagru igrati,trenirajte igrače iz premijer lige možda kojeg utopite nekom. Svakako vam je samo do love i da raz****te BiH... Bando lopovska,sve sto predstavlja državu na svjetskim pozornicama gledate da uništite.. Živjela naša domovina
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi