Zmajevi se počeli okupljati pred duele protiv Armenije i Grčke

Okupljaju se na Ilidži

Zmajevi se počeli okupljati pred duele protiv Armenije i Grčke

Nogometni reprezentativci BiH od danas su ponovo u akciji. Nakon što su sjajno odradili posao u Ligi nacija, pred izabranicima Roberta Prosinečkog sada su kvalifikacije za Euro, a prve utakmice na rasporedu su 23. i 26. marta protiv Armenije i Grčke.

Zmajevi se, po običaju, okupljaju u ilidžanskom hotelu "Bosnia & Austria". Igrači od 12 kontinuirano pristužu, prvi su se u pratnji prijatelja pojavili Eldar Ćivić, Amer Gojak, Darko Todorović, zatim Elvis Sarić, a nešto kasnije pridružio im se i Haris Duljević.

Moglo se vidjeti da među našim reprezentativcima vlada odlična atmosfera. Na putu do dolaska u hotel oduševljeni prolaznici su počeli prilaziti i fotografisati se s nekima od njih, a naviknuti na takav tretman, nikoga nisu odbijali i sa svakima su se pozdravili, fotografisali...

Do 17 sati kada je planiran prvi trening u Butmiru očekuje se da stignu i ostali igrači. Zmajevi će kao i tokom prethodnih okupljanja trenirati u Trening-kampu Fudbalskog kluba Sarajevo u Butmiru.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

U novi kvalifikacioni ciklus naša reprezentacija, podsjetimo, ulazi bez Ognjena Vranješa koji je sam sebe otpisao, a među najboljom vrstom trenutno nije ni dosadašnji zamjenik kapitena Asmir Begović, umjesto kojeg je selektor pozvao Vedrana Kjosevskog.

Top Komentari

Vojoo
Jel moguce da ste napisali njegovo ime i prezime ? Nije vise "igrac sa brojem 6" haha
1 3
RodjeniRA
Višća legenda ima da izore Grčku odbranu!!!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi