Zmajevi se u ponedjeljak okupljaju u Zenici, tri treninga prije meča s Lihtenštajnom

Kvalifikacije za EP

Zmajevi se u ponedjeljak okupljaju u Zenici, tri treninga prije meča s Lihtenštajnom

Endin Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine početkom septembra igra dvije utakmice u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Zmajevi će 5. septembra igrati u Zenici protiv Lihtenštajna, dok nas tri dana kasnije očekuje gostovanje kod selekcije Armenije. Prosinečki je prošle sedmice objavio spisak igrača na koje će računati na ovom meču, a okupljanje je zakazano za ponedjeljak u Zenici.

Prije utakmice s Lihtenštajnom naša reprezentacija će pripreme za ovaj meč odraditi u Trenig centru NSBiH. Okupljanje je zakazano za 12 sati u ponedjeljak, a već u 18 sati isti dan će naši igrači odraditi prvi trening.

U utorak, 3. septembra, bh. selekcija će odraditi još jedan trening, a on je zakazan za 17 sati. U srijedu je zakazana press konferencija za 19:45 sati, te trening našeg tima u 20:30 sati na stadionu Bilino polje. Meč s Lihtenštajnom igra se u četvrtak u 20:45 sati.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Već naredni dan Zmajevi idu put Armenije, a let za Jerevan zakazan je u 10 sati na aerodromu u Sarajevu. Po dolasku u Jerevan u 17 sati po našem vremenu zakazan je i trening.

Dan kasnije 7. septembra će biti održana press konferencija, te zvanični trening našeg tima na stadonu Yerevan u 15 sati (po našem vremenu). Meč protiv Armenije na programu je u nedjelju u 15 sati po našem vremenu.

Top Komentari

DamirT
Odnio vrag salu pa stavili okupljanje u Zenici,da ne bude kolaca
0 14
Mowzilla
Za Čevljanovića ste trenutno...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi