Zmajevi sletjeli u Jerevan

Još dva dana do utakmice

Zmajevi sletjeli u Jerevan

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sletjela je prije nekoliko minuta u Jerevan.

Zmajeve u ovom armenskom gradu za dva dana očekuje vrlo bitna utakmica kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u kojoj neće imati prava na kiks.

Podsjetimo, naši momci su sinoć porazili u Zenici Lihtenštajn sa visokih 5:0, ali zbog pobjede Finske nad Grčkom zaostajemo još uvijek pet bodova.

Zbog toga za dva danas protiv Armenije moramo dobiti meč kako bi ostali u igri za drugo mjesto.

Naši reprezentativci su jutro poletjeli sa sarajevskog aerodroma oko 10.00 časova, a nekih tri sata kasnije doletjeli su na odredište i sada im slijede treninzi i priprema za susret.

Inače, utakmica između Armenije i BiH na rasporedu je u nedjelju od 15.00 časova.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

U Jerevan je stigla i grupa navijača koja je u ovaj grad došla u organizaciji Centrotoursa kako bi podržala najdražu reprezentaciju. 

Top Komentari

MirzaBarucic
Momci, UZ VAS SMO! Samo dajte sve od sebe na terenu.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi