Zanimljiva igra na treningu Zmajeva: Ima preciznosti, fali hrabrosti, a nekim treba i drugi teren

Provjera pred Nizozemsku

Zanimljiva igra na treningu Zmajeva: Ima preciznosti, fali hrabrosti, a nekim treba i drugi teren

Admin Čaušević

Dušan Bajević je zajdno sa svojim pomoćnicima obavio posljednji trening sa bh. reprezentativcima pred meč sa Nizozemskom.


Na licima popularnih Zmajeva je primjetno razočarenje zbog ispadanja od Sjeverne Irske, ali kako život ide dalje bilo je vremena za žalu i osmijeh.

Posebno je bilo zanimljivo u igri "izbijanje lopte loptom" gdje su igrači imali za zadatak da u pokretu čuvaju loptu u svojim nogama. Drugi su pokušavali da loptu izbiju loptom.

Neki su pokazali dozu hrabrosti te su uporno pokušavali bez obzira što su morali ići po loptu, dok je nekim falilo hrabrosti te su oprezno čuvali loptu i kružili, poput "braće" Anela Ahmedhodžića i Dennisa Hadžikadunića.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Neki baš i nisu bili precizni pa se čulo i dobacivanje kako trebaju ići na drugi trener ili im je potreban još trener pošto je prostor za igru bio ograničen.

Inače, današnjem treningu su prisustvovali svi igrači izuzev golmana Asmira Begovića i Jasmina Burića te nije poznato da li će konkurisati za meč s Nizozemskom.

Top Komentari

user1583752673
Oni se smiju a ja se i dan danas pitam sto je Visca igrao 120 minuta!
5 0
AmarSahi
Zašto da treniramo za nebitno natjecanje koje služi kao priprema za Euro i Svjetsko Prvenstvo?
4 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi