Zmajevi u staroj bazi do odlaska u Grčku

Od ponedjeljka u Trening centru u Zenici

Zmajevi u staroj bazi do odlaska u Grčku

Dino Kurbegović

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine 13. novembra igra jednu od najbitnijih utakmica kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Izabranici selektora Mehmeda Baždarevića nakon dvije pobjede (Estonija, Kipar) i teškog poraza u Belgiji u narednom kolu gostuju selekciji Grčke.

Biće to duel ekipa koje će po svemu sudeći voditi borbu za to drugo mjesto i odlazak u baraž, Grci su ekipa koju naša selekcija dobro poznaje, kao i oni našu selekciju.

Budući da je naredna utakmica veoma važna, a možda i presudna za dalji tok kvalifikacija, stručni štab naše reprezentacije zahtijevat će veliku ozbiljnost i pripremu za ovu utakmicu. Sutra će selektor Mehmed Baždarević objaviti spisak igrača na koje će računati za utakmicu protiv Grčke. Stručni štab naše selekcije će u petak ili subotu ujutru već krenuti za Zenicu, gdje se pripremiti sve za dolazak naših reprezentativaca.

Zvanično okupljanje reprezentacije BiH je u ponedjeljak u Trening centru u Zenici, a naša selekcija će u svojoj staroj bazi ostati sve do petka, kada je planiran odlazak u Grčku.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Utakmica između Grčke i Bosne i Hercegovine igra se u nedjelju 13.novembra s početkom u 20.45 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi