"Zna se gdje će Higuain ako napusti Juventus"

LA Galaxy odustao?

"Zna se gdje će Higuain ako napusti Juventus"

U Los Angeles Galaxyju su se, čini se, pomirili s time da će Gonzalo Higuain ostati za njih samo san.

Posljednjih sedmica mnogo se špekuliše o Higuainovoj budućnosti. Argentinskom napadaču ugovor sa Juventusom ističe 2021. godine, međutim navodno nije isključno da napusti Bianconere već ovog ljeta.

Jedan od klubova koji bi ga rado vidio u svojim redovima je Los Angeles Galaxy, ali trener Guillermo Barros Schelotto svjestan je da to neće biti nimalo lagan posao, pogotovo jer je u igri i River Plate.

"Ko ne bi želio Higuaina? Ja bih, ali teško je očekivati transfer", rekao je Schelotto za La Gazzetta dello Sport, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Može ostati još u Juventusu, ali ako bi se odlučio na odlazak, mislim da bi slušao srce i da bi se vratio u River Plate", istakao je trener američkog kluba.

Da ozbiljno razmišlja o povratku u matični klub nedavno je potvrdio i sam Higuain.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi