Juventus nudi Bernardeschija za Sarrijevog miljenika

Da li će doći do razmjene sa Chelseajem?

Juventus nudi Bernardeschija za Sarrijevog miljenika

Juventus navodno nudi Federica Bernardeschija u zamjenu za Sarrijevog miljenika, veznjaka Chelseaja Jorginha.

Prema pisanju Gazzette dello Sport, ova razmjena između Juventusa i Chelseaja je najizglednija jer bi trener Maurizio Sarri itekako volio ponovo sarađivati sa Jorginhom.

Navodno je i Bernardeschi otvoren za opciju odlaska u Premier ligu i potpisa za Chelsea, što čini zaključivanje posla izglednim.

Međutim, pitanje je da li je Chelsea spreman dati svog veznjaka za 26-godišnjeg veznog/krilnog fudbalera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juventus je na ljeto 2017. godine Fiorentini platio 40 miliona eura za svestranog Bernardeschija, koji se međutim mučio da pronađe svoju pravu ulogu u timu Stare dame.

Ove sezone je Bernardeschi odigrao 24 utakmica za Juventus u svim takmičenjima i upisao samo jedan gol i jednu asistenciju.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi