Zna se gdje će Menalo igrati sljedeće sezone?

Neće ostati u Olimpiji

Zna se gdje će Menalo igrati sljedeće sezone?

Mladi bosanskohercegovački fudbaler Luka Menalo vraća se u Dinamo po završetku sezone.

Menalo je sa oreolom najboljeg fudbalera Premijer lige BiH došao u Dinamo u ljeto 2018. godine, ali uslijed velike konkurencije nije uspio da se izbori za minutažu i posudba je bila jedino logično rješenje.

Prvo je Menalo otišao u Slaven Belupo, a zatim u Olimpiju iz Ljubljane gdje je u međuvremenu postao jedan od najboljih fudbalera, čemu u prilog ide i odlična statistika. U svim takmičenjima uspio je da zabije devet pogodaka i pritom ubilježi pet asistencija.

Šanse da Menalo ostane u Olimpiji su minimalne, a to tvrde i Sportske novosti prema čijim navodima će krilni fudbaler najvjerovatnije dobiti novu šansu u Dinamu, pogotovo sada kada situacija u klubu nije baš na zavidnom nivou.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

"Plavi će nakon koronavirusa živjeti drugačije nego prije. Skromnije. Ugovori više neće biti tako bogati, niti će se dovoditi skupi igrači, a to će otvoriti prostor za one koji su na posudbi. Svoje mjesto u svlačionici će dobiti i Menalo", navodi se, između ostalog.

Krajem prošle godine i sam Menalo je kazao da se želi vratiti u Dinamo.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi