Zna se gdje će Messi igrati od ljeta 2021. godine
Foto - EPA

Eurosport tvrdi

Zna se gdje će Messi igrati od ljeta 2021. godine

M. Šljivak

Lionel Messi saopštio je danas kako ostaje u Barceloni.

Nakon što je prošle sedmice zatražio odlazak iz kluba, rukovodstvo katalonskog velikana mu to nije dopustilo, a Messi nije želio da ide na sud i da dokazuje da je na vrijeme obavijestio klub da želi otići.

Na kraju je odlučio da izbjegne dodatni haos i donio je odluku o ostanku. Ipak, u Barceloni ćemo ga gledati još samo jednu sezonu, a naredno ljeto će donijeti transfer.

Eurosport tvrdi da će argentinsku zvijezdu narednog ljeta potpisati Manchester City, kao što se to očekivalo da je otišao iz kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Već od zime Messi će moći da pregovara sa drugim ekipama. Ipak, očekuje se da će on postati član Građana i da će sa njima dogovoriti petogdišnju saradnju.

Tri od pet godina će nositi dres Cityja, a karijeru bi kao 39-godišnjak mogao završiti u New York Cityju.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

IMPERATOR
Neće ona niđe. Cijelu karijeru proveo u Barceloni i da na zalasku karijere iskvari, pa nije lud! Messi je Barca, Barca je Messi.
3 3
Mele
500 miliona je velika lova za 5 godina na zalasku kariere. zato ce i otici..
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi