Zna se ko je favorit: Kvota na pobjedu Grčke nikada nije bila veća

Stigli oslabljeni u Zenicu

Zna se ko je favorit: Kvota na pobjedu Grčke nikada nije bila veća

Endin Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras u Zenici igra protiv Grčke meč drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Izabranici Roberta Prosinečkog prije tri dana na Grbavici su pobijedili Armeniju sa 2:1 i tako s pobjedom startali u kvalifikacijama za EP. Već večeras Zmajeve očekuje nova utakmica i naš stari rival iz kvalifikacija selekcija Grčke.

Grci su u Zenicu doputovali desetkovani jer neće moći računati na neke od svojih najboljih igrača koji imaju problema s povredama. Zbog toga je olakšan put našoj selekciji, ali je jasno da maksimalno ozbiljno moramo ući u večerašnji meč.

Vjerovatno po prvi put i kladionice su BiH predstavile kao velikog favorita u večerašnjem okršaju u Zenici, te gotovo sigurno da na ekipu Grčke nikada nije bila manja kvota kada gostuju u našoj zemlji.

Kladionica MOZZART je ponudila itekako primamljivu kvotu na pobjedu Zmajeva i od srca se svi nadaju da će ona na kraju i "proći". No, ono što j e mnoge iznenadilo jeste velika kvota na pobjedu Grčke što bi očito bilo veliko iznenađenje.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati sve kvote za večerašnju utakmicu između BiH i Grčke i to na OVOM linku.

Podsjećamo, utakmica se igra večeras na Bilinom polju sa početkom u 20:45 sati.

Top Komentari

MirzaBarucic
*Kvota na pobjedu Grčke nikada nije bila veća*??? WTF!? Kakvi hajvani. Pa valjda *na pobjedu Bosne* ili *na pobjedu NAD Grčkom*
0 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi